U wordt altijd eerst door ons teruggebeld.

   U wordt spoedig door ons teruggebeld.

   Peter Dros profielfoto

   U kunt met uw gezin bij ons terecht voor reguliere tandheelkunde en implantologie.

   quote

   Themamiddag over Gezond Ouder Worden

   Themamiddag over Gezond Ouder Worden

   Gezond Ouder Worden Tandartsenpraktijk Mondzorg Maasdriel

   Mondgezondheid als onderdeel van de algemene gezondheid

   • Datum: Woensdag 2 november
   • Tijd 14.00 uur
   • Locatie: De Leyenstein, Bernhardstraat 2, 5331 TA Kerkdriel

   KBO Maasdriel organiseert in samenwerking met Jean Schrama, tandprotheticus, en medewerkers van Tandartsenpraktijk Mondzorg Maasdriel een voorlichtingsbijeenkomst met als thema “GEZOND OUDER WORDEN” over: Mondgezondheid als onderdeel van de algemene gezondheid – Onderhoud kunstgebit – prothesedragers – problemen loszittend gebit en de oplossingen hierover.

   De feiten: wij worden steeds ouder, veel ouderen gaan niet meer naar de tandarts/tandprotheticus voor onderhoud van hun gebit. Veel ziektes zijn mond gerelateerd, denk aan hartklachten, Alzheimer, aderverkalking, diabetes, beroertes…. Operaties worden door de nieuwe richtlijnen niet meer uitgevoerd indien de mond niet gezond is: denk aan hart-, heup-, en knieoperaties. Momenteel zijn er nog 2 miljoen prothesedragers waarbij patiënten meer dan 20 jaar hetzelfde gebit hebben. Vergoeding van een kunstgebit zit in de basisverzekering. 10 – 15% Heeft problemen met zijn gebit en kan daardoor niet goed eten met als gevolg: pijn in de mond, onzeker, hoofd-nek-maagpijn. Daarom nodigt de KBO Maasdriel u uit op woensdag 2 november 2016, om 14.00 uur voor deze voorlichtingsbijeenkomst. met als thema “GEZOND OUDER WORDEN” over: Mondgezondheid als onderdeel van de algemene gezondheid.

   U kunt zich voor deze bijeenkomst opgeven bij Carla Kok-Besems (activiteitencommissie KBO) via 06 – 57 98 06 10 (telefonisch vanaf 15 oktober) of mailen (dat kan altijd): carla.kokbesems@live.nl

   Wijzigingen eigen bijdrage nieuw kunstgebit

   Wijzigingen eigen bijdrage nieuw kunstgebit

   Vanaf 1 januari 2017 komen er veel wijzigingen in de eigen bijdrage voor een nieuw kunstgebit, zeker voor een klikgebit in de bovenkaak. De eigen bijdrage gaat in 95% van de gevallen een stuk omhoog.

   Mondzorg Maasdriel biedt u een gratis consult aan ter beoordeling van uw huidige prothese. Indien er vervanging nodig is, regelen we dit in 2016 zodat uw nog gebruik kan maken van de huidige eigen bijdrage. Bel onze praktijk op 0418-632022 voor het maken van een afspraak voor uw gratis consult.

   Uw tandprotheticus Jean Schrama: ‘Een goed passende prothese is een noodzaak. Ik kijk samen met mijn patiënten wat voor hen een goede oplossing is. Een goed advies vind ik erg belangrijk. Maak een afspraak bij Mondzorg Maasdriel voor een gratis beoordeling van uw huidige (klik) gebit. Ik sta klaar om al uw vragen te beantwoorden.

   eigen bijdrage kunstgebit 2017

   Mondzorg Maasdriel StandbyDag 2015

   StandbyDag 2015

   Stanbydag 2015 tandartsassistenten Mondzorg Maasdriel

   Op 7 november jl. zijn we met de tandartsassistentes van onze praktijk weer naar de jaarlijkse bijscholingsdag “Standbydag” geweest. Het was de 29e keer dat deze dag georganiseerd werd. Dit jaar werd er aandacht besteed aan de oncologische patiënt en aan het communiceren met agressieve patiënten. De dag werd gepresenteerd door Art Rooijakkers bekend van o.a. “Wie is de Mol”.

   Mondzorg Maasdriel StandbyDag 2014

   StandbyDag

   Ieder jaar gaan we met het hele team naar de StandbyDag. Dit is een dag speciaal georganiseerd voor de assistentes. De hele dag staat in teken van de assistentes met leuke en zeer leerzame lezingen, op deze dag komt er dan een bekende nederlander die deze dag presenteert, dit jaar was dat jaja Johnny de Mol! Hierdoor hielden we ons aandacht er zeker wel bij.

   StandbyDag

   Programma StandbyDag

   Deze keer ging het heel veel over voeding en infectiepreventie. Ook een hele leerzame lezing over verschillende aandoeningen die in de mond aanwezig kunnen zijn. Tijdens zo’n dag staat er tijdens de pauze ook een markt geinstalleerd met voornamelijk artikelen die te maken hebben met de mond en natuurlijk was er een momentje om met Johnny op de foto te gaan die wij zeker niet oversloegen. Na zo’n lange dag gaan we ook met alle collega’s ter afsluiting altijd lekker uit eten. Net zoals andere jaren was dit ook weer een topdag!


   Openingstijden

   • Maandag 08:00 - 20:00 uur
   • Dinsdag 08:00 - 17:00 uur
   • Woensdag 08:00 - 17:00 uur
   • Donderdag 08:00 - 17:00 uur
   • Vrijdag 08:00 - 17:00 uur