U wordt altijd eerst door ons teruggebeld.

   U wordt spoedig door ons teruggebeld.

   Peter Dros profielfoto

   U kunt met uw gezin bij ons terecht voor reguliere tandheelkunde en implantologie.

   quote

   Themamiddag over Gezond Ouder Worden

   Gezond Ouder Worden Tandartsenpraktijk Mondzorg Maasdriel

   Mondgezondheid als onderdeel van de algemene gezondheid

   • Datum: Woensdag 2 november
   • Tijd 14.00 uur
   • Locatie: De Leyenstein, Bernhardstraat 2, 5331 TA Kerkdriel

   KBO Maasdriel organiseert in samenwerking met Jean Schrama, tandprotheticus, en medewerkers van Tandartsenpraktijk Mondzorg Maasdriel een voorlichtingsbijeenkomst met als thema “GEZOND OUDER WORDEN” over: Mondgezondheid als onderdeel van de algemene gezondheid – Onderhoud kunstgebit – prothesedragers – problemen loszittend gebit en de oplossingen hierover.

   De feiten: wij worden steeds ouder, veel ouderen gaan niet meer naar de tandarts/tandprotheticus voor onderhoud van hun gebit. Veel ziektes zijn mond gerelateerd, denk aan hartklachten, Alzheimer, aderverkalking, diabetes, beroertes…. Operaties worden door de nieuwe richtlijnen niet meer uitgevoerd indien de mond niet gezond is: denk aan hart-, heup-, en knieoperaties. Momenteel zijn er nog 2 miljoen prothesedragers waarbij patiënten meer dan 20 jaar hetzelfde gebit hebben. Vergoeding van een kunstgebit zit in de basisverzekering. 10 – 15% Heeft problemen met zijn gebit en kan daardoor niet goed eten met als gevolg: pijn in de mond, onzeker, hoofd-nek-maagpijn. Daarom nodigt de KBO Maasdriel u uit op woensdag 2 november 2016, om 14.00 uur voor deze voorlichtingsbijeenkomst. met als thema “GEZOND OUDER WORDEN” over: Mondgezondheid als onderdeel van de algemene gezondheid.

   U kunt zich voor deze bijeenkomst opgeven bij Carla Kok-Besems (activiteitencommissie KBO) via 06 – 57 98 06 10 (telefonisch vanaf 15 oktober) of mailen (dat kan altijd): carla.kokbesems@live.nl

   Openingstijden

   • Maandag 08:00 - 20:00 uur
   • Dinsdag 08:00 - 17:00 uur
   • Woensdag 08:00 - 17:00 uur
   • Donderdag 08:00 - 17:00 uur
   • Vrijdag 08:00 - 17:00 uur